

Date: Thursday 22 May 2025 Venue: Ambassadors Bloomsbury,12 Upper Woburn Place, Euston, London, WC1H OHX Room: Woolf Suite Time: 14:00-17:00 Chair: Melissa Woodall

NHMF Service Provider Forum: Meeting Agenda

Time	Session	Speaker(s)
14:00-14:15	Networking and refreshments	
(15 mins)		
14:15-14:20	Welcome	Melissa Woodall - Wates
(5 mins)		
14:20-14:30	Why Frameworx is useful to you	David Miller – Frameworx Director
(10 mins)		
14:30 -15:30	1. Decarbonising the Future: Transitioning	Jesse Meek – UCEM
(60 mins)	to Wave 3	
、 ,	During this 1 hour session, we'll be exploring key developments and strategies as we transition	Homes
	towards Wave 3 of our decarbonisation efforts.	
	The areas we'll be focusing on include:	Stephen Galpick - Soltherm
	 Reflections on Wave 2: What we've learned, and the successes and challenges we've faced in the previous phase. 	Joshua Williams - Wates
	 Anticipations for Wave 3: What to expect in the upcoming phase, and the key milestones to look forward to. 	
	 Innovative Approaches: What your organisation is doing differently this time around to drive further progress and enhance impact. 	
	 Exploring New Funding Opportunities: Understanding alternative funding methods, including the potential of ECO4, and how they can support the decarbonisation journey. 	
	This session will aim to share insights, discuss challenges, and highlight opportunities for collaboration as we work towards a more sustainable future.	



15:30-16:00	BREAK	
(30 mins)		
16:00-16:50	2. Social Value & Sustainability to ESG	Kelly Thomas – MTVH
(50 mins)	 This session will aim to share insights, discuss challenges, and highlight opportunities for collaboratin on social value/ESG Introduction to HACT and Social value – a changing landscape – what do service providers need to know? Social value – a client's perspective – pitfalls etc – what works well? Best practice (and worst practice) – what do communities want? Global standard science based targets and case study. Starting with ES and move to ESG – linking into procurement act Panel Q&A - from all speakers 	Neel Bidessie – Langley Nitesh – Net Zero Positive Matthew Grenier – HACT
16:50-17:00	NHMF Study Tour 10 point update	Melissa Woodall - Wates
(10 mins)	AOB & <u>diary dates</u>	David Miller –
	 Thursday 17 July 2025 10:00-12:00 Online 	Frameworx Director
	• Thursday 2 Oct 2025 14:00-17:00 London	
	 (19)20-21 Jan 2026 NHMF Maintenance Conference 	