

NHMF Service Provider Forum

Three Kings, 23 Commonside East, Mitcham, Surrey, CR4 2QA 020 8274 4000 nhmf.co.uk

Date: 17 July 2025 Venue: **Online** Time: 10:00am – 12:00pm Chair: Melissa Woodall

NHMF Service Provider Forum Meeting Agenda

10:00-10:10	Welcome	Melissa Woodall
[10 mins]	From the Chair	(Wates)
	You said, we did:Members/joiners updateOne pagers	
10:10-11:10 [60mins]	Regulatory update from last year combined with compliance with Andrew Burke	 Catherine Little (Campbell Tickell) Eve Blezard (CIH) Annie Owens (NHF) Ian Gardner (Wolverhampton Homes) Andrew Burke
11.10-11.20 [10mins]	Comfort break 10 mins	
11:20-11:50 [30mins]	Training, Upskilling and Apprenticeships	• Alex Hammond, (Gentoo)
11:50-12.05: [15mins]	• Study Tour – take aways	 Julian Ransom – (ION Consultants) Mike Turner – (Cardo Group)
12.05-12.10 [5 mins]	AOB & Diary Dates	• Melissa Woodall, (Wates)