

Date: Thursday 22 May 2025

Venue: Ambassadors Bloomsbury,12 Upper Woburn Place, Euston, London, WC1H 0HX

Room: Woolf Suite Time: 14:00-17:00

Chair: Melissa Woodall

## NHMF Service Provider Forum: Meeting Agenda

Time	Session	Speaker(s)
14:00-14:15	Notworking and refreshments	
(15 mins)	Networking and refreshments	
14:15-14:20	Welcome	Melissa Woodall - Wates
(5 mins)		
<b>14:20 -15:20</b> (60 mins)	1. Decarbonising the Future: Transitioning to Wave 3	Jesse Meek - UCEM
	During this 1 hour session, we'll be exploring key developments and strategies as we transition	Patrick Flynn - Network Homes
	towards Wave 3 of our decarbonisation efforts.  The areas we'll be focusing on include:	Stephen Gapick - Soltherm
	<ul> <li>Reflections on Wave 2: What we've learned, and the successes and challenges we've faced in the previous phase.</li> </ul>	Joshua Williams - Wates
	<ul> <li>Anticipations for Wave 3: What to expect in the upcoming phase, and the key milestones to look forward to.</li> </ul>	
	<ul> <li>Innovative Approaches: What your organisation is doing differently this time around to drive further progress and enhance impact.</li> </ul>	
	<ul> <li>Exploring New Funding Opportunities: Understanding alternative funding methods, including the potential of ECO4, and how they can support the decarbonisation journey.</li> </ul>	
	This session will aim to share insights, discuss challenges, and highlight opportunities for collaboration as we work towards a more sustainable future.	
15:20-15:50	BREAK	
(30 mins)		



	2. Social Value & Sustainability to ESG	Kelly Thomas - MTVH
<b>15:50-16:50</b> (60 mins)	This session will aim to share insights, best (and worst!) practice, discuss challenges, and highlight opportunities for collaboration on social value/ESG from procurement through to long term contracts. It will include a Q&A for the panel, which comprises a broad mix of viewpoints.  • Introduction to HACT and Social value – a changing landscape – what do service providers need to know?  • Social value – a client's perspective – pitfalls etc – what works well? Best practice (and worst practice) – what do communities want?  • Global standard science based targets and case study. Starting with ES and move to ESG – linking into procurement act • Panel Q&A - from all speakers	Neel Bidessie – Langley Nitesh – Net Zero Positive  Matthew Grenier – HACT
16:50-17:00	NHMF Study Tour 10 point update	Melissa Woodall - Wates
(10 mins)	<ul> <li>AOB &amp; diary dates</li> <li>Thursday 17 July 2025   10:00-12:00   Online</li> <li>Thursday 2 Oct 2025   14:00-17:00   London</li> <li>(19)20-21 Jan 2026 NHMF Maintenance Conference</li> </ul>	David Miller – Frameworx Director & SPF Committee Member